Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere en af verdens mest respekterede og indflydelsesrige forretningsmænd som hovedtaler på Awaken Business Summit 2019. Iværksætteren som i dag ejer 400 virksomheder og er verdens mest efterspurgte taler. Grundlægger af Virgin Group, Sir Richard Branson, kommer til Danmark, og der venter deltagerne en kæmpe oplevelse.

Sir Richard Branson er forretningsmanden, der altid har trådt sine egne fodspor. Manden, der blev iværksætter som 16-årig, og som hverken lod ordblindhed, udfordringer eller modstand bremse sig. I dag står han i spidsen for et imponerende imperium af virksomheder gennem Virgin Group, har modtaget talrige priser og anerkendelser og er hædret af det engelske kongehus. Han har været omtalt som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden og blev for et par år siden kåret som den mest inspirerende og beundrede forretningsmand over de sidste fem årtier.

Men hvordan når man dertil? Hvordan får man idéerne, modet til at føre dem ud i livet og vedholdenheden til at kæmpe for dem? Hvad er det, man skal kunne for at blive en succes, hvordan sætter man sig de rigtige mål, og hvordan tilrettelægger man vejen dertil? Hvordan opnår man sin personlige ”awakening”, så man får skrællet alt det ligegyldige væk og lærer at vælge de ting i livet, som føles 100 % rigtige?

Når Sir Richard Branson går på scenen, venter der tilhørerne en kæmpe oplevelse – med garanti for at blive både inspireret, provokeret og beriget.  Branson er verdens mest efterspurgte taler. Nu kommer den karismatiske leder, iværksætter, forfatter og globetrotter til København for at dele ud af sin mangeårige erfaring og give tilhørerne sit kompetente bud på, hvordan succes skabes, og hvordan man finder modet til at satse.

Sir Richard Branson siger:

“Efter næsten 50 år i erhvervslivet er jeg smigret over, at ambitiøse talenter ser mig som en rollemodel. Det bliver en fornøjelse at besøge København og deltage i denne unikke begivenhed og dele noget af den indsigt, jeg har opnået over årene.”

For grundlægger af Awaken Business Summit, Jane Graham, har det været helt centralt at få netop Sir Richard Branson til Danmark. Awaken Business Summit kommer til at hæve standarden for konferencer i Danmark markant og en event med master classes af denne type regnes i udlandet for pointgivende uddannelse. Det er også målet for Awaken Business Summit, som udelukkende er baseret på internationale topnavne, fortæller Jane Graham:

”Dem samler vi nu for første gang i Danmark under ét tag, og at Sir Richard Branson har valgt at deltage er intet mindre end fantastisk. Jeg er selv iværksætter og har drevet virksomhed i mange år, og for mig rent personligt er han en kæmpe inspiration. Det handler om at finde ind til kernen af sig selv, at sætte sig de rigtige mål både karrieremæssigt og privat, og at kæmpe for dem. Vi har også i Danmark brug for en lederuddannelse af denne kaliber. Vi har knoklet hårdt for at få det til at lykkes, og det er vi nu i mål med – i samarbejde med Sir Richard Branson og vores andre eminente talere. Det er jeg afsindig stolt af, og jeg glæder mig ubeskriveligt til at slå dørene op til årets business event i 2019,” siger Jane Graham.